Program


A Cimbaliband és Danics Dóra / SÁTOR

A Cimbaliband és Danics Dóra / SÁTOR

Kilenc nagylemez után töretlenül száguld tovább a Cimbaliband cimbalom-meghajtásos tandemje. Az együttes zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 20:00

A zenekar tagjainak jelentős népzenész múltja van, így a „boszorkánykonyhájukban” az autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazzel, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst „a cimbalom Chuck Berry-jeként!” Gyors „riffjeivel” változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus „keverőpult” mögül. Így válik teljessé az eredeti kelet-európai cimbalom-rock'n'roll. Mesterien gyúrják össze autentikus népzenei gyűjtéseiket és életigenlő szerzeményeiket, s ennek eredményeképpen írhatta róluk egy kritikus: „bebizonyították, hogy az autentikus népzene is lehet trendi”. Ez pontosan egybevág az energiáktól duzzadó Cimbaliband mottójával: „Recycle”, azaz feldolgozni és újra megszerettetni a fiatalokkal a hazait!
Állandó vendégük Danics Dóra énekesnő, aki 2013-ban az X-Faktor zenei vetélkedő első női győztese volt. Népzenével és a Balkán dallamaival a Cimbalibandben kezdett foglalkozni. Énekhangja, egyénisége tökéletesen illik a zenekar életérzéséhez, muzsikához. Nem véletlen tehát, hogy legutóbbi - Recycle, illetve Balkán Projekt című - két lemezükön is ő énekel.

Cimbaliband:

cimbalom, ének: Unger Balázs
gitár, koboz, ének: Unger Gergő
hegedű, kontra: Solymosi Máté
nagybőgő, basszusgitár: Tóth Gergely
dobok, cajon, derbuka, konga, kanna: Babos Lőrinc

ének: Danics Dóra

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!