Program


A bugaci határon

A bugaci határon

Özvegy Kendő Lajosné karvezetőt kérik fel, hogy a falu közmunkaprogramjában tevékenykedő férfiaknak tanítson be egy ünnepi műsort. Bár Rozika főállásban főnővér a pszichiátrián, a feladat nem várt kihívások elé állítja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 14. vasárnap, 20:30

A válogatott társaságból három úriembernek ugyan felsőfokú végzettsége van, a kóruspróbákon mégsem remekelnek. Vajon mivel mutatkoznak be a falunapon, ahova hivatalos lesz a környezetvédelmi miniszter is?

A Szegedi Nemzeti Színház előadása
Rossz idő esetén a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

Szereplők:
Szilágyi Annamária, Kárász Zénó, Gömöri Krisztián, Szívós László, Bánvölgyi Tamás

Rendezte: Szilágyi Annamária

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!