Program


A béke szigete

A béke szigete

performansz - részvételi akció – koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 20:00

A Freeszfe Egyesület különleges projekttel készül a 2024-es Budapesti Tavaszi Fesztiválra: három részből álló eseményt mutatnak be a Margit-szigeten.

A BTF Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20 éves évfordulóját helyezte a fókuszába.

A Krétakör Színház húsz éve mutatta be a Feketeország című előadást, amely akkor az uniós csatlakozásra reflektált a művészet eszközeivel.

Schilling Árpád művészeti vezetésével a Freeszfe tagjai a korábbihoz hasonló közösségi alkotó módszerrel hozzák létre saját művészeti reflexiójukat.

A béke szigete a fiatal művész-generáció érzéseinek és gondolatainak egy fajta lenyomata. Az ő előadásuk már nem egy kabaré, mert a valóság lett azzá.
Ők egy olyan disztópikus utazásra invitálnak, amelyben már nincs min ironizálni, mert a reménytelenség érzése hétköznapi, és a szabadulás csak rettenetesen sok energiával és lelki erővel valósítható meg.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!