Program


3X J(A)ZZ! / Gina Schwarz Pannonica (AT)
2

3X J(A)ZZ! / Gina Schwarz Pannonica (AT)

Közel tíz éve indult kivételes zenei felfedezőútjára Gina Schwarz. Utazása egy féktelen kanyarokkal teli kaland, amelyet ötletes kompozíciói és kivételes előadói stílusa fémjeleznek. Zenéje egyszerre eklektikus, artikulált, autentikus és üdítően befogadható. Meleg, érzékeny, bársonyos hangja kimagasló technikával párosul – Gina Schwarz lenyűgözi hallgatóját drámai feszültséget keltő szólójátékával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 10. csütörtök, 20:00

3X J(A)ZZ! / Gina Schwarz Pannonica (AT)

Közreműködik:
Gina Schwarz - nagybőgő
Lorenz Raab - trombita, szárnykürt
Lisa Hofmaninger - szopránszaxofon, basszusklarinét
Alois Eberl - harsona
Florian Sighartner - hegedű
Clemens Sainitzer - cselló
Primus Sitter - gitár
Philipp Nykrin - zongora
Judith Schwarz - dob

Közel tíz éve indult kivételes zenei felfedezőútjára Gina Schwarz. Utazása egy féktelen kanyarokkal teli kaland, amelyet ötletes kompozíciói és kivételes előadói stílusa fémjeleznek. Zenéje egyszerre eklektikus, artikulált, autentikus és üdítően befogadható. Meleg, érzékeny, bársonyos hangja kimagasló technikával párosul – Gina Schwarz lenyűgözi hallgatóját drámai feszültséget keltő szólójátékával. Virtuozitását finoman árnyalja a zenei kontextus, zenésztársai ötletes, ugyanakkor dallamos játéka. Legutóbbi, pannonica című lemezével a női zeneszerzők és zenészek előtt tiszteleg, ezért több női instrumentalistát is meghívott a projektbe közreműködőként. Az album címével arra a Pannonica de Koenigswarterre utal, akit a „jazz bárónőjeként” szokás emlegetni, és aki a modern jazz egyik legfontosabb mecénása volt, aki példátlan odaadással és nagyvonalúsággal állt a műfaj mellé. Nevéhez fűződik a Three Wishes könyv: arra kérte legendás jazz-zenész ismerőseit, írják meg, mi a három kívánságuk. A jazz-zenészek pedig ezt vagy kéttucatnyi, pompásnál pompásabb, neki dedikált szerzeménnyel hálálták meg.

„Gina Schwarz egy demokratikusan működő kollektívát hozott létre néhány kivételes zenészből, olyanokból, akik egytől egyig összetéveszthetetlen hanggal rendelkeznek. Különösen lenyűgöző élmény hallani azt a nem mindennapi zenét, ami úgy okoz kellemes hallgatói élményt, hogy közben teljesen szabad szellemű." (Hannes Schweiger)

„Gina Schwarz körültekintő, de szuverén zenekarvezetőként működik, egyaránt tehetséges és lenyűgöző bőgősként, zeneszerzőként és hangszerelőként. Zenéje nagy teret enged a befogadónak, és a lenyűgöző összjátékokkal, izgalmas szólókkal egyaránt tartogat meglepetéseket a zenészek és a hallgatók számára” (Christoph Huber, Porgy & Bess, Vienna, November 2019)

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!