Program


Aktuális előadások



Koltai Róbert megkerülhetetlen alakja a magyar kulturális életnek.
Az Indul a bakterház, az Ámbár tanár úr, a Megy a gőzös, a Csocsó - avagy Éljen május elseje, a Hippolyt, a Csapd le csacsi! és a Sose halunk meg sztárja nemcsak színészként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is maradandót alkotott. Drámai szerepek mellett a könnyed darabokban is bizonyított, emellett ő volt Illetékes elvtárs is!

Mi vár a közönségre?
Dés-dalok, tanárparódiák, versek, színházi történetek és vallomások, mert a Sose halok meg? című műsor egy zenés, verses, sztorizós kabaré.
Aki kérdez: Gaál Ildikó rendező
Aki mesél, versel, énekel, sztorizik és parodizál: Koltai Róbert Jászai-díjas, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Koltai Róbert és Gaál Ildikó immáron négy közös könyve - Sose halok meg?, Az én kabarém, Végszót adok-veszek, Koltai 80 Filmeskönyv  - képezi az est alapját.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!