Program


22:30 BURAK YETER 21:30 Lotfi Begi 20:00 Szeresd a Trashem Bébi

22:30 BURAK YETER 21:30 Lotfi Begi 20:00 Szeresd a Trashem Bébi

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 14. szombat, 22:30

Program:

20:00 Szeresd a Trashem Bébi
21:30 Lotfi Begi 
22:30 BURAK YETER
00:00-01:00 Szeresd a Trashem Bébi  

MISKOLCRA ÉRKEZIK A KLUBZENE EGYIK IGAZI IKONJA BURAK YETER, 2021. augusztus 14-én 22:30-tól a Lovagi Tornák Terén bulizhatsz, a Tomorrowlandet is megjárt török származású producerzsenivel, akinek világhírű slágereit számtalanszor hallhattad a rádióban: 'Tuesday', 'Friday Night' vagy a Netflixen futó A nagy pénzrablás című sorozat főcímdalát is hallhatod a 'My Life Is Going On'-t!

Burak Yeter – Tuesday
https://youtu.be/Y1_VsyLAGuk
Burak Yeter - Friday Night
https://www.youtube.com/watch?v=bEDYEjfvmCk
Burak Yeter & Cecilia Krull - My Life Is Going On
https://www.youtube.com/watch?v=qBDyiZ8ZXWI
Burak Yeter & DoubleN - Needed U
https://www.youtube.com/watch?v=6Wji8y0_5ts

 

21:30-TÓL A LEMEZJÁTSZÓK MÖGÖTT Lotfi Begi, Magyarország legismertebb - Fonogram díjas, MTV Music Awards és Petőfi díjas - lemezlovasa és producere. A Rádió 1 Live Mix műsorvezetője!

Szeresd a Trashem Bébi 

20:00-21:00
00:00-01:00

Krisztus előttől a XXII. századig minden, ami szem szájnak ingere és imádjuk énekelni! 
Ez nem Retro ez 100%-ig Trash!

A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.

A 16–18 éves korosztályvédettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
 
Jegyinformáció:
Elővételben 4500 Ft
A rendezvény napján 5500 Ft

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a rendezvény napján 15:00-23:00 óráig a helyszínen (Tapolcarét utca), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint online a www.diosgyorivar.hu-n, és a JEGY.HU-n.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!