Program


21/22 Sóska, sültkrumpli vjb

21/22 Sóska, sültkrumpli vjb

Egy öltöző, két partjelző és a bíró a nagy, sorsdöntő összecsapás előtt, közben és után. Bizony, bizony! A mérkőzés nem csak a pályán zajlik, a gyepen kívül is meccsezünk, mert az élet (is) egy sport.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 11. kedd, 19:00

Játékvezetői öltöző. Egy tükör, egy kávéfőző. Két asszisztens (az örök vesztes Művész és az egykor sikeres, mára lecsúszott Szappan), valamint a bíró (a karrierista Lacikám). A nagy meccsre készülődnek. A meccsre, ami – mint utóbb kiderül – nemcsak a pályán várakozó csapatok, hanem a pályán innen lévő bírói hármas számára is életbevágó. Nagy meccsek nem csak a pályán, nem csak játékidőben és legfőként nem csak sportszerűen zajlanak.

Győzelem, bosszú, várakozás, félidő... és Szappan kilopja törtető Lacikám zsebéből a sárga lapot, Művész pedig eldugja, aztán mérkőzés közben persze elszabadulnak anehézkedési erők. Országos botrány van készülőben. de a hős-hármast ez érdekli a legkevésbé. Az ő meccsüknek az öltözőben még nincs vége.

Ilyen az igazi, nagy meccs: egyszerre édes, sós, kesernyés, pont amilyen a sóska sült krumplival – feltét nélkül.

Szereplők:
Bozsó Péter
Nemcsák Károly (Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló művész)
Karácsonyi Zoltán

rendező - Sas Tamás (Balázs Béla-díjas)

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

zenés játék két részben

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!