Program


21/22 Ágacska 10

21/22 Ágacska 10

Gyerekkorunktól foglalkoztat mindannyiunkat: Ki vagyok én? Hol a helyem, mi a dolgom a világban? Ágacska is így van ezzel, útra kel hát, hogy válaszokat keressen, de közben barátokra is lel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 11. csütörtök, 10:00

Mennyi minden történik, míg választ kapunk, akár legegyszerűbb kérdéseinkre! Hát még ha az a kérdés nem is olyan egyszerű, sőt! Hiszen gyerekkorunktól foglalkoztat mindannyiunkat: Ki vagyok én? Hol a helyem, mi a dolgom a világban? Csukás István költői szépségű válaszánál nehéz lenne szebb és igazabb üzenetet átadni a gyerekeknek: Öreg fának reménysége, tavaszi zöld ékessége, te vagy az új élet, te vagy a jövő!

A zenés mesejáték címszereplője egy viharban letört kis faág, aki hiába kérdezgeti bárkitől, senki nem tudja megmondani, ki is ő valójában. Abban biztos, hogy nem virág és nem is lepke, de akkor kicsoda? Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Útja közben Ágacska megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől mindannyian gyógyulást remélnek. Csukás István humorral, szeretettel vezeti és kovácsolja barátokká ezt a kis csapatot.

 

Szereplők:

Ágacska | Simon Katakacsa | Hege Veronika (egyetemi hallgató)
egér | Bocskai Virág (egyetemi hallgató)
béka | Kecskés Alexisz (egyetemi hallgató)
az ember | Móczár Bence (egyetemi hallgató)

 

Alkotók:

rendező | Kökényessy Ági (Vastaps-díjas)

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!