Program


16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok
2

16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok

Szeptember 25. és 27. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 16. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amelynek támogatója a Horvát Köztársaság Nagykövetsége.

16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok
2020. szeptember 25–27.
fehérvárcsurgói Károlyi Kastélypark

Szeptember 25. és 27. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 16. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amelynek támogatója a Horvát Köztársaság Nagykövetsége. Európai díszvendég országok az idén EU-elnökséget ellátó Horvátország és Németország mellett Franciaország.

A standokon faiskolák, kertészek, termesztők és gyártók, növényspecialitások beszállítói, kerti kiegészítők és bútorok gyártói, művészek és kézművesek, szakmai szövetségek, tájépítészeti és kertészeti iskolák termékei várják az érdeklődőket.

A szombati és vasárnapi programok számos gyermekprogramot kínálnak és több konferencia-előadás kerül megrendezésre, a szülőknek pedig lehetőséget biztosítunk arra, hogy óvónőkre bízzák legkisebb gyermekeiket, mialatt tesznek egy sétát és vásárolnak a kiállításon. Ebben az évben is szavazhatnak a látogatók a legszebb standra, amelynek díját (egy franciaországi utazást) a Károlyi József Alapítvány és a Párizsi Balassi Intézet szponzorálja. A programokat idén is szakvezetett botanikai séták gazdagítják.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjére szeptember 25-én, pénteken és 26-án, szombaton, 17 órakor kerül sor.

Nyitvatartás:
- szeptember 25. péntek: 14.00 - 19.30
- szeptember 26. szombat: 9.00 - 19.30
- szeptember 27. vasárnap: 9.00 - 19.30

Ajánló


„Színjáték, és a szív már ég!” – mondja Liliomfi és Mariska, akik az…

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani…

Nyílván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem…