Program


15. Újbuda Jazz Fesztivál - M.Gustafsson-C.Kurzmann Duo/Grencsó Kollektíva feat.Gustafsson&Kurzmann

15. Újbuda Jazz Fesztivál - M.Gustafsson-C.Kurzmann Duo/Grencsó Kollektíva feat.Gustafsson&Kurzmann

Mats Gustafsson-Christof Kurzmann Duo
Mats Gustafsson (S) – tenor, bariton és basszus szaxofon
Christof Kurzmann (A) - elektronika (ppooll), voice

Grencsó Kollektíva feat. Gustafsson & Kurzmann
Grencsó István – szaxofon, fuvola
Benkő Róbert -…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 29. vasárnap, 20:00

Fókuszban a határfeszegető műfaji kalandozások: ezen az estén kezdésként az ország egyik legsokoldalúbb szaxofonosa fog össze a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott cimbalmosával a MU Színházban. Tóth Viktor, az Európa-és Egyesült Államok-szerte elismert, más művészeti ágakban is aktív altszaxofonos Lukács Miklóssal, a több zenei nyelven beszélő cimbalomművésszel hozza közös nevezőre hangszerét. Koncertjüket hasonlóan rendhagyó trió fellépés követi. Az improvizációt korábban intézményi szinten is tanító francia klarinétos-énekes, Isabelle Duthoit a kolozsvári származású csellista-zeneszerző, Márkos Albert és az innovatív technológiák megszállottja, Bolcsó Bálint zeneszerző lépnek együtt színpadra.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!