Program


14. Román Filmhét: Zseton és beton

14. Román Filmhét: Zseton és beton

román dráma, 90 perc, 2001
román nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 16:00

Rendező: Cristi Puiu

Szereplők: Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Dragoş Bucur, Luminiţa Gheorghiu

 

Egy konstancai fiatal srác saját lakásában nyitott abc-t. Minden vágya, hogy saját elárusító bódéja legyen, de ehhez nincs meg a szükséges pénze. Egy helyi “vállalkozó" komoly pénzt ajánl neki egy egyszerű szállításért: el kell vinnie egy táskát Bukarestbe. Bár eleinte úgy tűnik, hogy csak egy egyszerű szolgáltatást vállalt, a végén rájön, hogy a lelkiismeretét adta el.

Az Európai Filmdíjra jelölt Lazarescu úr halála és a az Arany medve-díjra jelölt Cigaretta és kávé rendezőjének első nagyjátékfilmjét a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, Cottbusban pedig elnyerte a zsűri különdíját.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!