Program


14. Hiperkarma Halloween

14. Hiperkarma Halloween

2022 október 31-én egy éjszakára ismét megnyílnak a holtak világának kapui és a HIPERKARMA zenekar immáron 14. alkalommal ad jelmezes megakoncertet a tiszteletükre, illetve mindazok örömére, akik szintén jól tudják, hogy nem az számít, hogy mi van a halál után, hanem hogy mi van az élet után..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 31. hétfő, 20:30

A HIPERKARMA kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét.

A Bérczesi Róbert vezette csapat immáron 22 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, illetve több tagcserén is átesett, de elsősorban szövegcentrikusságának köszönhetően egyedülálló maradt a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink elleni harcról.

A hiperkarma címet viselő első album 2000-ben jelent meg, és többször is az évtized egyik legfontosabb zenei anyagaként hivatkoztak rá, majd 3 évvel később látott napvilágot az Amondó, ami – ha lehetséges – még elődje sikerét is felülmúlta.

Ezután több mint 10 éves szünet következett; a zenekar dalaiban egyértelműen követhető Robi elvonulása, de egyben az a folyamat is, ahogy újra megtalálja a hangját.

A kihagyást követően a banda 2014-ben jelentette meg harmadik nagylemezét Konyharegény címmel, majd három év elteltével a Délibábot, illetve 2019-ben A Napsütötte Rész-t, amely több szempontból is fordulópontnak tekinthető a HIPERKARMA hangvételében, címadó dalának szövegéért pedig Bérczesi Róbert 2019-ben az Artisjus Díjat is elnyerte.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!