Program


10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)
2

10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)

Wojtasik ezúttal neves lengyel művészekkel, quintetje élén érkezik Budapestre, a Polska Jazz Fesztivál jubileumi, 10. kiadására, hogy bemutassa To Whom It May Concern című műsorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 10. csütörtök, 20:00

10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)

Közreműködik:
Piotr Wojtasik - trombita
Marcin Kaletka - szaxofon
Michał Tokaj – zongora
Michał Barański – nagybőgő
Łukasz Żyta – dob

A lengyel trombitás, Piotr Wojtasik már a 80-as évek vége óta igen intenzíven jelen van hazája jazzéletében, ahol játékát ''igazi revelációnak'' minősítették. Saját zenekaraival és közreműködőként is végigturnézta Európa neves fesztiváljait, klubjait, rendszeresen dolgozik külföldi, főként amerikai muzsikusokkal. Koncertezett többek között Dave Liebmannel, Kenny Garrett-tel, 2006-ban New Yorkban pedig a vezetésével került rögzítésre a We Want To Give Thanks című album, olyan jazzlegendákkal, mint a Reggie Workman – Billy Hart ritmusszekció, illetve a Gary Bartz – Billy Harper szaxofonpáros.

Játékát a hazai közönség is jól ismerheti, hiszen a BMC korábbi fesztiváljain fellépett már például a Szabó Dániel Trió, illetve Fekete-Kovács Kornél vendégeként, majd 2013-ban saját quartetjével köszönthettük az Opus Jazz Club színpadán, melyben Tóth Viktor, Hodek Dávid és Michał Barański voltak társai.

Wojtasik ezúttal neves lengyel művészekkel, quintetje élén érkezik Budapestre, a Polska Jazz Fesztivál jubileumi, 10. kiadására, hogy bemutassa To Whom It May Concern című műsorát. Együttesének hangzása alapvetően a hatvanas évek jazzéből táplálkozik, ugyanakkor a folkos behatás, illetve a trombitás szerzeményeinek modern felépítése meglepő fordulatokkal színesíti muzsikájukat.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos PEPPA malac először Magyarországon élőben!

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Ajánló


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank a főnöke Bob-nak és William-nek. Bob-nak viszonya…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!