művész


Stahl-Bohus  Hanna

Stahl-Bohus Hanna

Drámaszakos gimnazista.

2004-ben született Budapesten, gimnazista. Gyerekkora óta érdekli a színház és a tánc világa: 6 éven át tanult táncolni a Madách Musical Tánciskolában, előtte 3 éven át rock and rollozott. Játszott a Billy Elliot és a József és a színes, szélesvásznú álomkabát musicalekben, valamint a Pán…

 Tovább

Aktuális programok


Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk,…

Drámaszakos gimnazista.

2004-ben született Budapesten, gimnazista. Gyerekkora óta érdekli a színház és a tánc világa: 6 éven át tanult táncolni a Madách Musical Tánciskolában, előtte 3 éven át rock and rollozott. Játszott a Billy Elliot és a József és a színes, szélesvásznú álomkabát musicalekben, valamint a Pán Péter, a Bogármesék és a Diótörő táncelőadásokban.

2021. óta asszisztenskedik a Szegedi Szabadtéri Játékokon (West Side Story, Chicago) és az István, a király jubileumi előadásain. 2020-ban a saját maga által írt színdarabbal indult a Madách Színház által kiírt musical pályázaton, amelyért külön elismerésben részesült a Szirtes Tamás igazgató és Lökös Ildikó dramaturg vezette zsűritől.

Jelenleg az anyagimnáziumi tanulmányaival párhuzamosan vendéghallgató a budapesti Vörösmarty Gimnáziumban dráma tantárgyból.

FLÓDNI - improvizációs gasztroszínház

FLÓDNI - improvizációs gasztroszínház

Szegedi Nemzeti Színház
  • További szituációs ötletek

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!