Eseménykereső

A Debreceni Virágkarnevál impozáns gálaműsorában közel 2000 hazai és külföldi táncos, Magyarország legkedveltebb előadói, sztárszólistái, valamint lovasok, gólyalábasok, artisták és illuzionisták gondoskodnak a felejthetetlen élményről.

2017-ben ismét We Love Balaton Fesztivál a Balaton partján! Timmy Trumpet (AUS)

Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft.

Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival Budapest és Szeged után először Debrecenben!

Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

ABBA SYMPHONY

Színházak Éjszakája

Még soha nem volt részed egy éjszakás kalandban és kipróbálnád, hogy milyen? Szeptember 16-án csak rád vár a SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA.

Fővárosi Nagycirkusz

Az Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág a tavalyi Atlantisz gyermekei - Vízi cirkusz című produkciónk folytatása. A Fővárosi Nagycirkusz és a moszkvai Nikulin Cirkusz számos vendégművésszel együtt létrehozott produkciója hasonló csodákat mutat meg, ezúttal az emberi lélek mélyére invitálva a nézőinket.

Vígszínház

Dés László—Geszti Péter—Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk Zenés játék két részben

Erkel Színház.

Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két felvonásban

Zsidó Kulturális Fesztivál: Koncz Zsuzsa

Nagyerdei Stadion, északi rendezvénytér

A felvonulást követően a menetben végig vonuló virágkocsik és oldtimerek kora délutántól testközelből is megtekinthetők, miközben a közönséget folklór csoportok bemutatói szórakoztatják.

Október 30-án a Müpában adja első magyarországi koncertjét a legendás etióp muzsikus, az 1943-as születésű vibrafonos-billentyűs-ütőhangszeres.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Fenyő Miklós Jubileumi éve folytatódik!

Liturgikus királylegenda az ország legnagyobb épített szabadtéri színpadán

Papp László Budapest Sportaréna

A világhírű 2CELLOS visszatér Magyarországra, hogy önálló koncertjén kápráztassa el a magyar közönséget 2017. december 16-án! 12 fős vonós zenekar kíséri koncertjüket, ahol a "The Score" című legújabb albumukat mutatják be a nagyközönségnek.

Papp László Budapest Sportaréna

2017. augusztus 28. és szeptember 03. között Felnőtt Judo Világbajnokságnak ad otthont a Papp László Budapest Sportaréna Budapest will host the 2017 World Judo Championships in the László Papp Sport Arena 28th August – 03rd September. For more information, please visit the official webpage of the event: http://worldjudo2017.com

Papp László Budapest Sportaréna

Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában! 2017-ben Budapesten csak egy alkalommal!

AZ ŐRÜLT NŐK KETRECE musical két részben a Kultúrbrigád és az Átrium előadása Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt. Az előadás időtartama: 3 óra 15 perc, egy szünettel.

Papp László Budapest Sportaréna

QUEEN+ADAM LAMBERT BEJELENTETTÉK A 2017-ES EURÓPAI TURNÉ ÁLLOMÁSAIT

Erkel Színház.

Sir Elton John / Lee Hall: Billy Elliot – a Musical Musical magyar nyelven, angol felirattal

Az #elegancia és a #tisztaság színe újra elvarázsolja a Budapesti éjszakát!

Zsidó Kulturális Fesztivál: Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár

Kálmán Imre Szabadtéri Színpad - Siófok

Jegytípusok: - 4500 Ft - 4900 Ft - 5900 Ft

Balatonfüred - Gyógy tér

Zorán-koncert Balatonfüreden

Jegyárak: Felnőtt napijegy: 1500 Ft Gyerek és nyugdíjas napijegy: 500 Ft 2 éves kor alatt a belépés ingyenes!