Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Seress Rezső legszebb dalai különleges tolmácsolásban

Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Seress Rezső legszebb dalai különleges tolmácsolásban

Seress Rezső dalai igazán különleges tolmácsolásban csendülnek fel a fesztivál keretén belül.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 19:00

Müller Péter Sziámi sok évvel ezelőtt nagy sikerrel rendezte a Szomorú vasárnap című darabot. Az akkori három szereplő közül ma már csak ketten élnek: Seres Ildikó, akinél szebben, és Vida Péter, akinél hitelesebben talán senki nem tolmácsolja a zongoristának ügyetlen, de zseninek épp megfelelő komponista dalait.

A mostani koncertjükön dalokban és anekdotákban idézik meg Seress Rezsőt, ahol a két színész mellett a rendező, Müller Péter Sziámi is énekeli a mindenki által ismert dalokat, mint például a Szeressük egymást, gyerekek, a Gyere, Bodri kutyám vagy a Fizetek, Főúr. A közkedvelt és keresédes melódiákat Regős Zsolt zongorajátéka egészíti ki.

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!