Program


Zorán koncert 2020 régi

Zorán koncert 2020 régi

Zorán-koncert Balatonfüreden
UNPLUGGED

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 20:00

A koncert alcímeként megjelenő „Unplugged” kifejezés azt jelzi, hogy a dalok jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg.
Zorán koncertjeit alapvetően az akusztikus hangzás jellemzi, de a mostani műsorban ez még nagyobb hangsúlyt kap. Ennek érdekében sok dalt áthangszereltek, és az új hangzásban fontos szerepe van a produkcióban megjelenő vonósnégyesnek is. A többiek, a hosszú évek óta együtt játszó, virtuóz zenészekből álló Zorán-csapat is mindent megtesz azért, hogy az összhatás még élvezhetőbb és még attraktívabb legyen.
 
Ami a Zorán-koncerteknél már évtizedek óta változatlan, az a magas művészi színvonal, a zenélésnek a közönségre is átragadó öröme, és a mindent átható profizmus.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!