Program


Zenél a mozi ! - The Tarantino Connection

Zenél a mozi ! - The Tarantino Connection

Filmvetítés és zenés előadás
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 18:00

18.00 The Tarantino Connection

Ki ne ismerné a Ponyvaregény, az Alkonyattól pirkadatig, a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Django vagy a Desperado című filmeket? E mozik legjobb és legismertebb filmzenéi tartoznak a zenekar repertoárjába.
A műsorban csak úgy szörföznek a fiúk a könnyűzenei irányzatok között. A szólisták igazi virtuózok, és teljesen természetesnek tartják a latin, a soul, a funky, a blues és a rock műfajok egymás utáni váltakozását. Ettől is lesz ez a produkció egy pörgős, magával ragadó, nagy vibrálás.

20.00 Ponyvaregény (magyarul beszélő, amerikai krimi, 150 perc, 1994. R.: Quentin Tarantino) 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!