Program


Zalatnay 70 - jubileumi nagykoncert - Édesanyám emlékére

Zalatnay 70 - jubileumi nagykoncert - Édesanyám emlékére

JUBILEUMI NAGYKONCERT PÁLYATÁRSAKKAL
„Az arcomat a fénybe fordítom” – Édesanyám emlékére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 5. hétfő, 19:00

Zalatnay Sarolta az énekesnő, aki 55 éve aktív a zenei pályán. Több, mint 700 dal arany és gyémánt lemezek előadója. Jelenség, akihez három generációnyi családi emlék, szerelmi vallomás, baráti kötelék szellemi támogatója. Válogatás nélkül szórakoztat a legszegényebb falu kisebbségi területein, a leggazdagabbak privát születésnapi partijain, falunapokon, önkormányzati eseményeken, jótékonysági koncerteken itthon és a határon túl egyaránt.

Most azonban egy igazi szuperkoncertre készül, ahol a legnagyobb pályatársak is tisztelegnek a híres művésznő kiváló munkássága előtt ráadásul ez a jeles alkalom az Erkel Színházban lesz, ahol Cini megnyerte a táncdal fesztivált is. A dátum 2018. február 5.

Ő az az énekesnő, aki elsőszámú példaképe megannyi feltörekvő fiatal művésznek és egyedülálló anyának. A három nyelven, felsőfokon beszélő magyar sztár, aki kiváló példája annak, hogyan lehet profitként hasznosítani a tehetséget a kitartó munkát, valamint felállni megannyi gördülő akadály okozta esés után.

Zalatnay Sarolta aki nem csak sztár lett a rendszerváltásban, de ,,rendszerváltást” hozott mind a zenében, mint a divatban, ezrek követésével. Emblematikus egyéniség, aki híres jótékony cselekedeteiről, megannyi díjjal és elismeréssel honorálva azt, aki az állatvédelmi törvény megalapításában is részt vett.

Romantikus, örökzöld, valamint harsányabb rock dalait mára 3 generáció énekli, ami egyedülálló példája és biztos visszaigazolása az elmúlt évtizedek sikerességének.
Szókimondó, őszinte példakép, aki mindig vállalja önmagát. Aki a semmiből is mindig segít, aki minden rajongónak megáll az utcán, aki nem tesz különbséget ember és ember között.

Díjak, elismerések:
1966-ban a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján második helyezést ért el a Hol jár az eszem című dallal , majd 1967-ben megnyerte a Nem várok Holnapig című számmal, melyet az Omega együttes kísért. 1971-ben a Fák, Virágok ,Fény című dallal nyert. Kísérte az LGT, Omega , Bergendy, Metro, Generál, Skorpió együttes.
18 nagylemeze van, 50 kisebb az általa elénekelt közel 700 dal közül jelentek meg angolul, spanyolul , olaszul, németül , sőt még oroszul is.
6 mozifilmben szerepelt. 11 könyvet írt, amelyek több mint egymillió példányban fogytak el.

Táncdalfesztivál: Első díj (1967)
Táncdalfesztivál: Előadói díj (1967)
Táncdalfesztivál: Arany Mikrofon-díj (1967)
Táncdalfesztivál: Első díj (1971)
Zámbó Jimmy-díj (2012)
Magyar Tolerancia Különdíj (2013)
Magyar Toleranciadíj (2015)
Magyar Érték-díj (2016)

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!