Program


Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

énekes vígjáték 3 felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

Képzeletbeli, jelentéktelen, korrupcióba süllyedt királyság, állítólagos dicső múlt, száz százalékosan bizonytalan jövő, férfinak öltözött szerelmes királynő, bárgyú és veszedelmes udvar. Fergeteges humor, elbűvölő zene, tomboló siker a Vígszínházban 1940-ben, amit sajtópolémia, majd a vidéki előadások betiltása követett a szélsőjobb követelésére. Azóta sem játszották sokszor (1947-ben Nagyváradon, 1987-ben Kecskeméten, 1993-ban Szolnokon, 1999-ben Székesfehérváron), pedig semmit sem veszített frissességéből a kabarék humorát és a magyar operetthagyományt balkáni vonásokkal elegyítő, szórakoztatóan abszurd, zenés-táncos, szerelmes történet.

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!