Program


WOLF KATI - chorus

WOLF KATI - chorus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 16. csütörtök, 20:00

WOLF KATI - Chorus

2017. november 16. (csütörtök), 20:00, MOM Kulturális Központ

 

A népszerű énekesnő Wolf Kati, ismét új szerepben mutatkozik be a közönség előtt. 2017. november 16-án a MOM Kulturális Központban saját zenekarával és egy 40 fős kórussal adja elő hangzásában és hangszerelésben is megújított dalait, valamint az általa megálmodott Chorus karvezetőjeként is színpadra lép.

A legtöbben már 7 éves kora óta ismerik őt, hiszen az édesapja, Wolf Péter által szerzett, Vuk című dallal kislányként meghódította az országot. A gyermekkor sikerei után azonban mégsem volt könnyű dolga az énekesnőnek, meg kellett küzdenie a sikerért. Több műfajban is kipróbálta magát, a nagy áttörést a „Szerelem, miért múlsz?” című slágere hozta meg neki. 2011-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselte hazánkat, majd még ugyanebben az évben megjelent a Vár a holnap című nagylemeze, amelyet számos sláger követett. Az utóbbi években a koncertfellépések mellett, több televíziós műsorban is láthattuk az énekesnőt, miközben önkéntesként tevékenyen részt vesz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkájában is. Szerteágazó figyelme és érdeklődése a világra, zenéjében is megmutatkozik.

Tavaly év végén a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lépett színpadra, a nagysiker után, idén  november 16-án is egy igazán egyedi koncerttel szeretné meglepni a rajongóit a MOM Kulturális Központban. A lendületes és érzelmes dalai ezúttal emelkedettebb hangulatú légkörben csendülnek fel, ami garantálja a közönség számára a felejthetetlen zenei élményt.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!