Program


White Angel Classic 09.29 Péntek

White Angel Classic 09.29 Péntek

" I WANNA BE YOUR WHITE ANGEL "

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 29. péntek, 23:00

A White Angel, sokezer egykori vendégének kívánságát teljesítve, újra kitárja hófehér szárnyait és szerelemmel magához ölel minket!

#Throwback video: http://on.fb.me/1g0cTOK

Magyarország valamikoi legszebb, legtrendibb klubjának varázsa elvenedik meg újra ezen az egyedülálló éjszakán, ahol a régmúlt legendás lemezlovasai veszik kezükbe a zenei irányítást.
Dj.Németi és Magonyi l nyitja meg a hangulat templomát a White egykori#NyitóHimnuszával, majd a gyertyák árnyékában, a 2008-2012 közötti időszak legjobb zenéire táncolunk hajnalig Bárány Attila és goldhand közreműködésével!

►Helyszín: A Club Manhattan, a debreceni WHITE ANGEL eredeti helyszíne!

► A múltidézés legjelesebb képviselői:◀
★ Bárány Attila
★ Dj.Németi
★ goldhand
★ Magonyi l

►Belépő:
ELŐVÉTELBEN:
✔ Sima: 1.990 Ft.-
✔ VIP: 3.490 Ft.-

HELYSZÍNEN:
✔ Sima: 3000 Ft.-
✔ VIP: 5000 Ft.-

►Infoline/asztalfoglalás: +36 70 300 15 01

A Fehér Angyal vár Téged!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!