Program


Vizsgakoncert

Vizsgakoncert

A balett ma is él! Előadói fiatalok – közönsége kortalan.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:00

A mai estén a táncművész szak klasszikus balett szakirányán végzők vizsgaelőadását tekinthetjük és csodálhatjuk meg, a hallgatók kilenc év sokszínű, küzdelmes és kitartó tanulmányának, munkájának eredményét, melyet Egyetemünk kiemelkedő színvonalú oktatói irányítottak és segítettek. A tanulmányaikat ma lezáró hallgatók előtt az elhelyezekedésüket tekintve óriási lehetőségek állnak nyitva azáltal, hogy főtantárgyuk, a klasszikus balett mellett a táncművészet sok más formanyelvét is igen magas szinten elsajátították. Fontos ez, mivel a legnagyobb operaházak, de a kisebb együttesek repertoárján is a klasszikus balettek mellett megtalálhatóak a neoklasszikus és modern balettek valamint a legújabb irányzatokat képviselő kortárstánc alkotások, amelyekben hallgatóinknak majd helyt kell állniuk. A vizsgakoncert programja is tükrözi a kor ezen igényeit és trendjeit: az első felvonásban egy modern balettet, a másodikban nagy klasszikus darabokból való részleteket, míg a harmadik részben egy világpremiert, kimondottan a végzős hallgatók részére készített koreográfiát láthatunk.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!