Program


Vigyázat, nők!

Vigyázat, nők!

A Mikola Kulish Zenés-Drámai Akadémiai Színház Vigyázat, nők! című vendégjátéka (Kherson, Ukrajna) szeptember 18-án, 19 órától látható a Jókai színház nagyszínpadán, magyar felirattal!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 18. hétfő, 19:00

A pikáns történet Párizsba repíti a nézőt, pontosabban egy fiatal festőművész legénylakásába. Lulu, a párizsi diáklány, Jacqueline, a „Vén Tintahal” bár tulajdonosnője és Marisabel márkinő mind, mind Serge Dubois kitüntető figyelméért harcolnak. A fiatal festőművész nem tud, de igazából nem is akar közülük választani: mindegyiküket szereti, mindegyiküket valami másért. Amikor a vetélytársnők egy rosszul szervezett randevú során tudomást szereznek egymásról, ahogy az a vérbő, francia komédiákban lenni szokott, kitör a botrány, hiszen mindegyikük álma, hogy egyedüli legyen a fiatal festő életében. A három sebzett lelkű nő egy rögtönzött bírósági tárgyalás során bűnösnek kiáltja ki a férfit és halálra ítéli. Természetesen a bonyodalmak ezzel még nem érnek véget…

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!