Program


Vibration - Góbi Rita Társulat

Vibration - Góbi Rita Társulat

Az új bemutató a Bethlen Téri Színházban!
14 éven felülieknek ajánljuk
Az előadás időtartama 40 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 9. péntek, 19:00

Az erős fényhatások miatt az előadás megtekintését terhes nőknek, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.

Góbi Rita és Ryuji Yamaguchi közös koreográfiájában az élő, eleven test fizikai költészete – ’időmérték’ szerinti mozgása (vibrációja) – lesz látható, érzékelhető. A két alkotó 2016 nyarán az amerikai Omi Dance Residency programjának keretében talált egymásra, és már akkor elhatározták, hogy közösen fognak alkotni. Két alak: piros és narancs színekben izzik, vonzzák, taszítják egymást, miként a bolygók is egymással vibrálnak egy kör alakú mágneses mezőben. Kettéhasadt szív az univerzumban.

Góbi Rita táncművész, koreográfus, tanár, társulata 2006 óta van jelen a kortárs tánc, performance és színház világában. Vajdaságban, Újvidéken született, a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett klasszikus balett szakon, később mesterdiplomát szerzett, mint koreográfus és táncpedagógus. Kétszer nyerte el a Fülöp Viktor-ösztöndíjat, 2015-ben pedig az Évad Legjobb Táncosnőjének választották.
 Pályájára nagy hatással van, hogy tagja volt a Pécsi Balettnek, hogy az Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten ösztöndíjasa volt, valamint szabadúszó táncművészként dolgozott Bozsik Yvette, Szabó Réka, Pataky Klára, Réti Anna, Gergye Krisztián koreográfusokkal, és a Belgrádi Theatar Mimart, a Finn PerformanceSirkus, a Természetes Vészek Kollektíva, a Duda Éva Társulat és az Andaxínház társulatában. Jelenleg a Nemes Nagy Ágnes Szakközépiskola tanára.
Több táncfilmet is forgatott, karakterszerepekre filmes megkeresések is adódtak pl. Jancsó Miklós Ede megevé ebédem című filmjében.

Koreográfia&tánc: Góbi Rita és Ryuji Yamaguchi
Zene: Szegő Dávid
Világítástervezés: Pavla Beranová
Jelmez: Csomor Katerina
Kreatív producer: Bakk Ágnes Karolina

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!