Program


Vazul vére

Vazul vére

„Az egység ereje és az akol melege nem ugyanaz!”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 8. vasárnap, 19:00

A trilógia első része I. István halála körül játszódik a német báb, Orseolo Péter második országlásának idejében. A Vazul fiak visszatérnek, ébrednek az Ősvallásban még hívők. Kezdetét veszi a Vata-féle pogánylázadás. A darab az összefogás fontosságáról, a világban betöltött szerepünkről szól. Nagyméretű vetített háttér, 10 énekes, táncosok, dobosok, harcművészek teszik teljessé az utazást a magyar történelem egyik elfeledett eseményébe, ízig-vérig rockoperai elemekkel.

Főbb szerepekben:
Molnár Péter „Stula”, Kálmán György, Schrott Péter, Jósa Tamás

Zeneszerző-szövegíró:
Vörösmarty Imre

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!