Program


VARNUS XAVER és Európa öt legtehetségesebb fiatal orgonistája

VARNUS XAVER és Európa öt legtehetségesebb fiatal orgonistája

VARNUS XAVER és Európa öt legtehetségesebb fiatal orgonistája: Balassi Barnabás, Barnkopf Balázs, Sebastian Heindl, Gert Van Hoef és Daniel Oberzaucher

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 7. vasárnap, 11:00

Ördögi kör: a fiatal művészek azért nem kapnak koncerteket, mert a szervezők nem ismerik őket, és azért nem ismerik őket, mert nem kapnak koncerteket. Ebben próbál fiatalabb pályatársainak segítségére lenni a világhírű, iskolateremtő orgonavirtuóz, Varnus Xaver, aki 2018. januárjára meghívta a Művészetek Palotájába Európa öt legtehetségesebb fiatal orgonistáját, hogy azok külön-külön s együttesen játszva is bemutathassák képességeiket.

 

 

 

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!