Program


Valódi hamisítvány

Valódi hamisítvány

Stephen Sachs: Valódi hamisítvány
vígjáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 19:00

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek
elsőre látszik...
Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!