Program


Váczi Eszter & Quartet

Váczi Eszter & Quartet

ZENÉS NYÁRI ESTÉK A HARASZTHY AMFITEÁTRUMBAN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 20:00

ETYEK LEGÚJABB LÁTVÁNYOSSÁGA

 

Az Öreghegy lankáira megálmodott amfiteátrum megépülésével egy álom vált valóra. A Haraszthy Pincészet lenyűgöző épületegyüttesének közvetlen szomszédságában található rendezvény- és koncerthelyszín tökéletesen simul bele a tájba, egyedi élményt nyújtva látogatóinak.

Etyek Budapesthez való közelségének köszönhetően a helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, tökéletes kikapcsolódást nyújtva a város zajától távol, de mégis elérhető távolságban.

A pincészet területén éves szinten 60 céges, családi és baráti rendezvényt tartunk, melyeknek tökéletes kiegészítője az újonnan felépült Amfiteátrum.

 

ZENÉS NYÁRI ESTÉK A HARASZTHY AMFITEÁTRUMBAN

Értéket Teremtünk

A Haraszthy Amfiteátrum június 29-től minden péntek este várja kedves vendégeit Etyeken a teljes nyári szezonban!

Töltsön el egy kellemes estét a Haraszthy Pincészet boraival és a Cinnamon étterem válogatott fogásaival, vagy egyszerűen csak piknikezzen az Amfiteátrumban a helyi büfé kínálatát élvezve, majd engedje, hogy magával ragadják a dallamok!
Kapuinkat már 18:30-kor megnyitjuk, hogy az előadás előtt néhány hűsítő pohár bort, hozzá ízletes falatokat fogyaszthassanak vendégeink, miközben gyönyörködnek a naplemente fényeiben tündöklő panorámában.

Jegyek

A helyek szektorokra vannak bontva, melyről a képeknél tájékozódhat pontosabban.

VIP jegy tartalma:
- Korlátlan italfogyasztás
- Koncert előtt vacsora a Cinnamon étteremben
- VIP parkolás
- Koncert után after party a művészekkel

Prémium jegy tartalma:
- Ajándék egy üveg bor
- Kiemelt foteles ülőhely

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!