Program


Aktuális előadások


Fogyasszon el a párjával egy vacsorát, nem minden napi környezetben! Kóstolják meg különleges gourmet hidegtálas vacsoránkat, mely után mind a tíz ujjukat megnyalják. Bizonyosan nem lesz könnyű kitalálni, hogy az adott pillanatban milyen ételt is fogyasztanak, viszont annál érdekesebb. Kezdésnek egy falatozós, ínycsiklandozó hidegtál, tökéletes választás lesz az Önök számára. Éljék át az élményt, amikor egy érzékszervüket nem használhatják. A helyszínen teljes sötétség lesz, nem fog beszűrődni semmi fény, a felszolgálók éjjellátó készülékekkel ügyelnek a vendégekre. A többi érzékszerve felerősödése mellett, próbálja ki milyen lehet elfogyasztani egy ételt, vagy meginni egy korsó sört teljes sötétségben! Beszélgetni a mellette ülőkkel úgy, hogy semmi másra nem figyel, csak rájuk és a hangjukra.

 

Fontos információk

HelyszínBudapest, VI. kerület, Ó utca

A voucher 2 fő résztvételét tartalmazza. A vacsora ára tartalmaz két szabadon választott pohár bort, sört, vagy alkoholmentes üdítőt.

Az élmény ideje 60 perc.

A bár töméntelen mennyiségű röviditalt vonultat fel. Az itallapon megtalálható 10 féle vodka, 5 féle gin, vermutok, Márkházi pálinkák és likőrök, ami pedig különösen nagy erőt képvisel, az a 22 féle minőségi rum.