Program


Vackor nyomában

Vackor nyomában

SZEMENYEI JÁNOS - BÁNKI GERGELY - KORMOS ISTVÁN: Vackor nyomában
A Proton Színház előadása.
A családi musicalt 6 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás hossza 90 perc.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 22. vasárnap, 16:00

Ismered Vackort, a piszén pisze kölyökmackót? Ha igen, alighanem kedveled is. Mintha ezt a lompos, loncsos és bozontos medvebocsot mindenki szeretné. Holott nem mindig csak kedves emberekkel találkozott. Furcsállták, megtréfálták, gúnyolták, játékmaciját elirigyelték. Felnőttkorára már - már el is feledték. Ismerd meg Vackor igaz történetét. Ahogyan mi látjuk.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!