Program


Útibeszámolók - Dóri és Edvárd Kéz a kézben a világ körül

Útibeszámolók - Dóri és Edvárd Kéz a kézben a világ körül

Kéz a kézben a világ körül! – Dóri és Edvárd, a talpalatnyitörténetek.hu blog szerzőinek előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 18:30

Dóri és Edvárd házasságkötésük után két kis hátizsákkal nekivágtak a nagyvilágnak, és egy évig haza sem tértek. Azóta is hosszabb, rövidebb utazásokat tesznek közeli és távoli országokban. Előadásukban négy kontinens szebbnél-szebb tájaira, vallásaiba, kultúrájába és az ott élő családok mindennapjaiba kalauzolnak el minket. Mesélnek arról is, hogy a világban szerzett tapasztalataik hogyan változtatták meg gyökeresen életmódjukat: legutóbbi két útjukon nemcsak a tudatos utazásra, hanem a hulladékmentességre is törekedtek, és ennek megvalósítására konkrét tippeket is kapunk tőlük.

Jegyár: 1200 Ft
Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 800 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 600 Ft
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

keserves bohózat két részben

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!