Program


ÚJRATÖLTHETŐ-KÖZÖSSÉGI TÁNCELŐADÁS
2

ÚJRATÖLTHETŐ-KÖZÖSSÉGI TÁNCELŐADÁS

„HA SOSE HALUNK MEG”



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 4. péntek, 19:00

Egyre több hírmorzsa jut el hozzánk, olyan pozitív ígéretekről, melyek a tudomány és a technológia egy-egy részterületének fejlődése folytán belátható távolságba helyezik az emberi élet szinte korlátlan meghosszabbíthatóságát. Az örökélet perspektíváját az egyéni élet szintjén egyértelműen pozitívan fogadjuk, azonban ideje számot vetnünk azzal is, hogy ha megvalósul, alapjaiban változtatja meg társadalmi berendezkedésünket, a gazdaság szerkezetét, a jogrendszert és családi viszonyainkat is.

Ezen változások iránya pedig egyáltalán nem feltétlenül pozitív, ezért fontosnak tartjuk, hogy elinduljon ezekről a kérdésekről egy társadalmi párbeszéd. Ennek megindítására tettek kísérletet e futurológiai pamflet formájában Juhász Kata koreográfus és a Szenior Örömtánc Csapat tagjai.

„A generációs szakadék áthidalásában is újító az első hazai közösségi táncelőadás, az Újratölthető, amiben Juhász Kata Társulata az örök élet utópiájáról elmélkedik két tucat szépkorú táncossal a színpadon.”

(Bálint Orsolya/ Vasárnapi Hírek)

Alkotók: Juhász Kata, Déri András  és a Szenior Örömtánc Csapat tagjai (Csirmaz Szilvia vezetésével)

Jelmez, díszlet: Juhász Kata
Zene: Tijana Stankovic, Márkos Albert és montázs
Koncepció és szövegkönyv: Lóky Tamás
Koreográfia: Juhász Kata

Támogatók: EMMI, NKA, Aulea Alapítvány, Műhely Alapítvány

Jegyár: 1500 Ft, diák, nyugdíjas, terézvárosi: 1200 Ft

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!