Program


Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye

Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 19:00

Az Új Harmónia Fúvósegyüttes egy igazán ünnepi hangulatú, különleges koncertre készül 2017. december 10-én, a Belvárosi Szent Mihály Templomban. A klasszikus zene mellett helyt kap a hagyomány, a magyar karácsony hangulata, vendég a Bihari János Táncegyüttes és Művészeti Iskola Gyermekcsoportja.

Az 1999-ben alakult zenekar nem csak olyan jól ismert műveket szólaltat meg, amelyeket kifejezetten fúvós hangszerekre írtak, hanem igyekszik más zenei eszközökön megszólaltatott darabokat is modern köntösbe bújtatni, megújítani, illetve átültetni az általuk képviselt hangszercsoportra. Az együttes rendszeres fellépője a hazai és nemzetközi hangversenytermeknek, fesztiváloknak. A kamarazenei műfajból adódóan otthon van a kastélyok dísztermeiben, templomokban. Hagyományteremtő a Nemzeti Botanikus Kertben  tartott  Szent Iván-éji koncertjük – így várhatóan a mostani, decemberi előadásukon is páratlan élményre készülhetünk. Fúvós átiratban felcsendülnek majd a jól ismert dallamok olyan híres zeneszerzőktől, mint Bach, Mozart, Händel, Druschetzky. Ott Rezső Karácsonyi Köszöntők című műve a kilenc tagú fúvósegyüttesre és a táncos-énekes gyerekekre íródott.

December 10-én érdemes lesz ellátogatni a Belvárosi Szent Mihály Templomba: ez a koncert akár egy tökéletes karácsonyi ajándék is lehet kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!