Program


Trezka

Trezka

A Sturcz József Színjátszó Csoport (Kupuszina, Szerbia) előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 24. vasárnap, 12:00

Progress Sopron 2017

Elsősorban (de nem kizárólag!) a felnőtt, valamint nyugdíjas korosztály számára ajánljuk a szerbiaiSturcz József SzínjátszóCsoport Trezka c. előadását.

A Trezka népdalokkal, fúvós zenekarral, operettslágerekkel tűzdelt színházi kavalkád. Szórakoztatva tart görbe tükröt a társadalom elé.Főhősei a második világháború közepén, Kupuszinán élik megszokott mindennapjaikat, ahova a háborúnak még csak a szele jutott el. Hősnője Trezka, egy cserfes, olykor gyermekien butuska, fiatal lány, aki színésznőnek készül Pestre, miközben szerelmi életét igyekszik falubeli medrében tartani. Trezka története az útkeresésről szól, annak a harmóniának a megtalálásról, amely az embert boldoggá és elégedetté tudja tenni.

Az előadást egy jelképes, 100 Ft-os regisztrációs jegy ellenében tekintheti meg az érdeklődők szeptember 24-én vasárnap a Soproni Petőfi Színházban.

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!