Program


Tótágas történetek

Tótágas történetek

Dvorák & Patka Színház előadása óvodásoknak és kisiskolásoknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 15:30

Játsszák: Dvorák Gábor, Patka Heléna
Író-rendező: Dvorák Gábor

Az előadás külön célja – melyet a cím is sugall –, hogy erősítse azt az általunk képviselt szemléletmódot, mely szerint az életben akkor tudunk megfelelően jó döntéseket hozni, ha képesek vagyunk egy-egy dolgot, életszituációt több szempontból értelmezni, értékelni, átélni, érzékelni, más-más szemszögből is figyelembe venni. Az előadás szándéka, hogy erősítse a beleérző készséget. Tanítson azon keresztül, hogy ugyanaz az ember cselekedete, vélekedése egy más nézőpontból mennyire más-más megítélésű lehet – a világ nem fekete-fehér.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!