Program


Török Ádám és a Mini együttes

Török Ádám és a Mini együttes

Kapunyitás: 18:00

Előzenekar: B3 Blues Project

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 18:30

Török Ádám és a Mini vendégekkel érkezik a Gárdonyi parknyitóra.
A 2018-as koncertturné címe: 70/50 - Török Ádám 70 éves és 50 éve van a pályán. Természetesen együttese, a Mini is 50 éves!


A koncerten elhangzanak a legendás Mini balladák, örökzöldek, rockdalok, valamint a méltán híres Bartók-feldolgozások is. A koncert kb. másfél órás lesz. Az együttesben Török Ádám mellett most olyan híres zenészek is szerepelnek, mint Papp Gyula, Németh Károly, Nagy István - akik ugye korábbi Mini tagok voltak és mostanában ismét együtt muzsikálnak a rocklegendával. Két fiatal is fellép vendégként: az év hegedűse, Kézdy Luca, az új tinifenomén, a 12 éves bluesgitárost, Fehér Ádám, valamint Tóth Dénes dobos is erősíti a ritmusszekciót.
 
 
Jegyár:

elővételben 1900 Ft

a koncert napján 2500 FtA koncert az NKA támogatásával valósul meg!

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!