Program


Tompeti és Barátai-koncert

Tompeti és Barátai-koncert

Tompeti és Barátai vidám műsora az egész családnak szól - gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek - egyszóval mindenkinek, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 18:00

Élőzenés koncertjükön sok érdekes hangszerrel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmonika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár és egyéb zenélő kütyük. A Tompeti-Show egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor, melynek megtekintése minden korosztály számára ajánlott.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!