Program


Titanic Filmfesztivál 2018: Kutyák szigete

Titanic Filmfesztivál 2018: Kutyák szigete

2018. április 4-13. között Budapesten 7 helyszínen rendezik meg a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, amely 2005 óta versenyfesztiválként is működik. A jubileumi születésnapját ünneplő Titanic Wes Anderson Ezüst Medve-díjas Kutyák szigete című filmjével nyit - a megnyitóra természetesen idén is az Urániában kerül sor.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

De itt lesz majd látható hazánkban először Bogdán Árpád Genezis című alkotása is, amely néhány hete a Berlinale Panorama programjában mutatkozott be.

Idén nagyjából 45 filmet láthat majd a közönség a 25. Titanicon, a fesztivál vendége Izland lesz, de iráni, indonéz, lengyel, szerb, kazah és brazil alkotások is szerepelnek a programban. Premier előtt lesz majd látható a Veszett vidék című ausztrál western vagy A bosszú című francia thriller. Csak az idei Titanicon lesz látható többek között az A Ghost Story az Oscar-díjas Casey Affleckkel a főszerepben vagy Chloé Zhao a világ számos filmfesztiválján – többek között Cannes-ban is – díjat nyert The Rider című alkotása. A program részleteire március 23-án, pénteken derül fény!

25. Titanic: Kutyák szigete
animáció, Egyesült Királyság–Németország, 101 perc, 2018
angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Wes Anderson

Forgatókönyvíró: Wes Anderson
Operatőr: Tristan Oliver
Szereplők: Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Scarlett Johansson, Tilda Swinton

Wes Anderson új filmje a 2018-as Berlinale nyitófilmje és egyik nagy szenzációja volt. Korábban soha nem fordult még elő, hogy a rangos fesztivál animációval indult volna – nem így a Titanic, amelyet épp Anderson egyik korábbi műve, A fantasztikus Róka úr nyitott 2010-ben. A Kutyák szigete hőse Atari Kobajasi, a korrupt polgármester 12 éves nevelt fia. Amikor egy rendelet értelmében Megaszaki összes kutyáját egy hulladéklerakóként használt szigetre száműzik, Atari egymaga indul apró repülőjén a Szemét-szigetre, hogy felkutassa testőrkutyáját. Ott egy falkányi új barát segítségével belevág nagy kalandjába, amely megváltoztatja az egész város jövőjét. A szereplőknek olyan világsztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson és Tilda Swinton.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!