Program


Titanic Filmfesztivál 2018: American Valhalla

Titanic Filmfesztivál 2018: American Valhalla

2018. április 4-13. között Budapesten 7 helyszínen rendezik meg a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, amely 2005 óta versenyfesztiválként is működik. A jubileumi születésnapját ünneplő Titanic Wes Anderson Ezüst Medve-díjas Kutyák szigete című filmjével nyit - a megnyitóra természetesen idén is az Urániában kerül sor.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 21:00

De itt lesz majd látható hazánkban először Bogdán Árpád Genezis című alkotása is, amely néhány hete a Berlinale Panorama programjában mutatkozott be.

Idén nagyjából 45 filmet láthat majd a közönség a 25. Titanicon, a fesztivál vendége Izland lesz, de iráni, indonéz, lengyel, szerb, kazah és brazil alkotások is szerepelnek a programban. Premier előtt lesz majd látható a Veszett vidék című ausztrál western vagy A bosszú című francia thriller. Csak az idei Titanicon lesz látható többek között az A Ghost Story az Oscar-díjas Casey Affleckkel a főszerepben vagy Chloé Zhao a világ számos filmfesztiválján – többek között Cannes-ban is – díjat nyert The Rider című alkotása. A program részleteire március 23-án, pénteken derül fény!

25. Titanic: American Valhalla
Dokumentumfilm, Amerikai Egyesült Államok, 81 perc, 2017
angol nyelven

Rendező: Andreas Neumann, Joshua Homme

Forgatókönyvíró: Joss Crowley, Joshua Homme, Andreas Neumann
Cinematography: Andreas Neumann
Szereplők: Anthony Bourdain, Dean Fertita, Matt Helders, Josh Homme, Patrick Hutchinson, Iggy Pop, Matt Sweeney, Troy Van Leeuwen

Titanic Dox

A film az amerikai rock két fenegyerekének rendkívüli zenei együttműködését mutatja be. Iggy Pop és a Stone Age frontembere, Joshua Homme (aki nem mellesleg a film egyik társrendezője) együtt alkották meg 2016 egyik legjobb albumát, a Post Pop Depressiont. A film utazásra invitálja a nézőt a zenei együttműködés ötletének megszületésétől és a kaliforniai sivatagban felvett első demóktól az album megjelenésén át az azt követő amerikai és európai turnéig, amely a legendás londoni, Royal Albert Hallban rendezett előadásban érte el tetőpontját. Az American Valhalla ennek az egyszeri és megismételhetetlen projektnek a megkoronázása.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!