Program


The Hot Sardines

The Hot Sardines

Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Ron Carter, Miles Davis, Herbie Hancock és még folytathatnánk a sort a legnagyobb jazzlegendákkal, akik nemcsak a klasszikus jazz zseniális művelői voltak, hanem annak megújításával kiléptek a műfaj keretei közül, és szélesebb körben is világszerte kivételes népszerűségre tettek szert.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 7. péntek, 20:00

 

A jazz továbbra sem áll ellen a változás szeleinek, a felbukkanó tehetségek és kivételes zenei formációk pedig újabb és újabb irányzatokat hoznak létre, tovább növelve a népszerűségét. A jazz új generációjának egyik legtehetségesebb formációja, a The Hot Sardines először mutatkozik be a hazai közönségnek, fesztiválunk meghívására. Otthonosan mozognak a különböző stílusokban, hitelesen idézik meg a New York-i kocsmák, a párizsi kabarék és a New Orleans-i jazzklubok világát. A zenekar az utóbbi két évben Chicagótól Londonig több mint 150 koncertet adott, köztük a Newporti és Montreali Jazzfesztiválon, és olyan kultikus New York-i jazzklubokban, mint a Joe’s Pub és a Bowery Ballroom. Igazi különlegesség a jazz és swing hazájából, nemcsak ínyenceknek.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!