Program


The Great Hungarian Songbook 2

The Great Hungarian Songbook 2

Két éve, 2014 őszén nyílt ki először a múlt század megannyi magyar könnyűzenei slágerét újraértelmező és izgalmasan újrahangszerelő nagy magyar daloskönyv, a The Great Hungarian Songbook első kiadása. A második válogatás ismét a különféle stílusok és műfajok harmóniájában bocsátja majd elénk közös kulturális örökségünknek ezt a szerethető vonulatát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 19:00

A Zerkovitz Bélát és a hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit, a 20. század magyar populáris zenéjének számtalan kis- és nagymesterét felvonultató produkció ezúttal Tompos Kátya és Takács Nikolas énekhangján fogja elénk idézni a slágerek garmadáját. Kettejük izgalmas személyisége és előadói intelligenciája, s nem utolsósorban markánsan eltérő művészi világuk már önmagában kreatív találkozást ígér. S persze nosztalgiát és retróhangulatot, de éppígy meglepő felfedezéseket is hozhat ez a második dalantológia, hiszen az előadói és hangszerelői közelítés frissessége, a slágerek egymás mellé rendeződése és tálalása alighanem új megvilágításba helyezi majd az ismerős számokat, de kicsit talán még közös történelmünket is. A hangszerelő és zenei vezető Káel Norbert és a rendező Böhm György személye mindenesetre ezúttal is garanciát jelent a különleges koncertélményre.

Közreműködők: A vonósokkal és fúvósokkal kibővített Jazzical Trió

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!