Program


Táncoló gondolatok - Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

Táncoló gondolatok - Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

A Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 19:00

A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium növendékeinek lehetősége adódott bemutatkozni Budapesten.  A Közép Európa Táncszínház ezúton vendégül látja az iskolánkat és lehetőséget ad ahhoz, hogy színpadra vigyük azokat a produkciókat, szólókat, duókat, nagyobb darabokat, melyekkel a hazai és nemzetközi versenyeken, valamint különböző előadásokon a növendékeink nagy sikerrel szerepelnek. 50 percben a gyerekek egy fajta tánckaleidoszkópot mutatnak be klasszikus balett, neoklasszikus és kortárs-modern tánc darabokból. A darabok között szerepelnek olyanok, melyeket az iskola balettmesterei és vendég koreográfusok koreografáltak, de szerepel közöttük növendékeink által készített önálló koreográfia is. A Tánctagozatunk igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy a növendékeink profi színpadi jelenléttel találkozhassanak.     

Az est folyamán a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola növendékei, a 10.,11., 12. és 13. évfolyam tanulói mutatkoznak be. A növendékek rendszeresen készülnek különböző fellépésekre, illetve balett versenyekre klasszikus balett, valamint kortárs-modern tánc szóló, duó és csoportos produkciókkal. A mostani műsorban a gazdag repertoire számaiból egy esszencia látható.   

Az est koreográfusai: Eva Hotová, Pintér Tímea, Salga-Gerencsér Gabriella, Ócsag Anna, Süveges Szabolcs, Bognárné Katona Csilla, Derczó Tibor 


SŐT7 (Sissi Őszi Tánchét)
Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben. A program idén ismét a vidéki táncműhelyeket – soproni, győri, miskolci, veszprémi, kecskeméti – állítja fókuszba. A fesztivál 0. napján bepillanthatunk a Magyar Állami Népi Együttes táncművészeinek alkotásaiba, zárásként pedig fellép a házigazda Közép-Európa Táncszínház is.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!