Program


Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög
2

Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög

SZERDAI SZÜNIDEI SZÍNHÁZAK
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 28. szerda, 10:00

A vakáció idején is érdemes gondolni a gyermekekre. Színvonalas gyermekszínházi előadások szervezésével segíthetjük az iskolai, óvodai szünidőben a hasznos és értékes időtöltést. Továbbá, célunk, hogy az év közben rendszeresen színházba járó gyerekek (a Micimackó és Pinokkió bérlet látogatói) a nyári időszakban se maradjanak színházi előadások nélkül.

2017. június 28. szerda, 10.00

 

A székely menyecske meg az ördög
Fabók Mancsi Bábszínház előadása

 

Élőszereplős népmese, bábokkal

Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár… Mesénk fonalát ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom s haj, még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat! Játékunkat, negyven percben, szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánljuk!

 

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!