Program


Sztárkarácsony

Sztárkarácsony

Ünnepeljük együtt a karácsony közeledtét a Budapest Kongresszusi Központban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:00

Az elmúlt évek komoly sikerei után 2017-ben ismét, 3. alkalommal lépnek fel együtt a legismertebb hazai előadók, hogy a közönséggel együtt közösen ünnepelhessék meg a karácsonyt. A szokásokhoz híven a fellépők igazi karácsonyi hangulatot teremtenek szívmelegető dalaikkal.

Mint mindig ebben az évben is előadóinkat a Stúdió 11 Ensemble kíséri. A zenekar története 1963-ra nyúlik vissza, és a kezdetektől a szabad zenélés útjain jár, ötvözve a jazz és a könnyű zene különböző stílusait.

Velünk lesz többek között: Dolly, Kálmán György, Luigi, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Varga Miklós és Varga Vivien, Vikidál Gyula.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!