Program


SZÍVEM KAPUJÁBA - Bognár Szilvia pünkösdi koncertje

SZÍVEM KAPUJÁBA - Bognár Szilvia pünkösdi koncertje

Bognár Szilvia népdalénekesként dolgozott többek között az Állami Népi Együttessel, a Duna Művészegyüttessel, Sebő Ferenccel, Sebestyén Mártával és Rost Andreával egyaránt.
A hazai világzenei élet egyik vezető előadója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 19:00

Az énekesnő ezúttal visszatér a hagyományos népzene berkeibe, a 16. századi írásos forrásoktól a 20. századi gyűjtésekig, lanttól a vonós bandáig, Moldvától a Balkánig kalauzol bennünket a különféle muzsikák, dallamok révén.
"Mérhetetlenül gazdag népzenei hagyományunk ismert és kevésbé ismert dallamai csendülnek fel a koncerten, amelyek és ahogy a legkedvesebbek nekem. Ahogy én kaptam, s el tudom mondani. Egyszerűen kiállok szívem kapujába…"
 
A zenekar tagjai valamennyien elismert, kiváló muzsikusok: Hegedűs Máté (hegedű), Papp Endre (brácsa), Bognár András (nagybőgő), Bede Péter (szaxofon, furulya, kaval), Szabó Dániel (cimbalom), Tokodi Gábor (lant),
Mandula József (hangmérnök)

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!