Program


SZIKORA - R-GO Jubileumi koncert

SZIKORA - R-GO Jubileumi koncert

R-GO 35 éves jubileumi koncert
Az évszázad csikidam partyja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 18. kedd, 20:00

35 évvel ezelőtt született az R-GO és vele egy különleges zenei világ: a CSIKIDAM, mely maga lett az életöröm, a napfény, a ritmus.
A ZENE, amitől felderül a lelked, jókedvű leszel. Igazi örömhír a rajongók számára, hogy a  35 éves fennállását ünneplő R-GO alapító tagjai is fellépnek a Jubileumi koncerten! 
A koncert sztárvendége Geszti Péter és az X-faktor idei győztese lesz, de  több olyan zenei meglepetést is tartogat az este, amelyet eddig a rajongók még sosem hallhattak. Felcsendül majd természetesen a Hungária blokk és az R-Go minden korszakából a legnagyobb slágerek, valamint Szikora Robi legnépszerűbb szerzeményei is. Ezt a koncertet sem lehet majd egy helyben állva végighallgatni, mert rövid időn belül mindenkit magával fog ragadni a CSIKIDAM érzés.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

vígjáték két részben

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!