Program


Szemgödrünkben kihűlt ezüst

Szemgödrünkben kihűlt ezüst

Verses-színházi zongoraest József Attila, Ady Endre verseivel Erik Satie és Frédéric Chopin zenéjére hangolva.
Előadók: Fóris Szilárd, zongoraművész, Menszátor Héresz Attila, színművész
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 19:00

Erik Satie zenéjének gyökerekig hatoló mélysége és egyszerűsége, valamint Frédéric Chopin műveinek virtuozitásához az előadók József Attila és Ady Endre verseit társították. 
A zenei és lírai anyagok összeállítása során olyan belső ívre törekedtünk, mely a születés,a felfedezés, a kamaszkori lázadás, a szerelem-elengedés,a ráeszmélés, a forradalmi elbukás, a meghasonlás,a megbocsátás, a világtól való elvonulás útjait járja be. Előadónak és nézőnek egyszerre oldva fel a valóság korlátait, mígnem úgy tűnik, egy időben és térben komponált volna zeneszerző és költő, akik soha nem találkoztak.
A fent említett szerzőkön kívül elhangzik még A. Scriabin, S. Rachmaninov, J. S. Bach, Villon, Rimbaud, Brecht, Peter Handke és Kovács Cohner Róbert egy-egy műve és Zalán Tibor versei is.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!