Program


Szajré
10

Szajré

A szajré egy fergeteges bűnügyi komédia, és egyben annak a paródiája is. Tele erős színházi hatásokkal, váratlan fordulatokkal és remek szerepekkel, amelyeket a Karinthy Színház új bemutatójában: Dunai Tamás, Hajdú Steve, Dobó Kata, Sütő András, Vincze Márton és Németh Gábor játszanak…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Szajré - Fergeteges bűnügyi komédia a Karinthy Színház

A darab 16 éven felülieknek ajánlott!

Joe Orton az angol színház fenegyereke, akinek szellemessége, vitriolos humora és váratlan fordulatai miatt minden bemutatója botrányosra sikerült,. Magyarországon játszották a “Amit a lakáj látott”, illetve a “Jó szórakozást Mr. Sloane”.című komédiáit.

A szajré egy fergeteges bűnügyi komédia, és egyben annak a paródiája is. Tele erős színházi hatásokkal, váratlan fordulatokkal és remek szerepekkel, amelyeket a Karinthy Színház új bemutatójában: Dunai Tamás, Hajdú Steve, Dobó Kata, Sütő András, Vincze Márton és Németh Gábor játszanak majd.

Az új előadást erős idegzetűeknek különösen ajánljuk, de a gyenge idegzetűek sem járnak majd rosszul. Ők sokat nevetnek majd.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!