Program


Szabó Marcell zongoraestje, MVM Koncertek

Szabó Marcell zongoraestje, MVM Koncertek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 4. kedd, 18:00

Műsor:

Rachmanyinov: Válogatás az op. 32-es és op 23-as prelűdökből
Prokofjev: 12 könnyű zongoradarab, op. 65
Prokofjev–Nikolayeva: Péter és a farkas

Szabó Marcell 1987-ben született Budapesten, 8 évesen kezdett el zongorázni. 1999-ben nyert felvételt a Zeneakadémia Előkészítő Tagozatára, Eckhardt Gábor osztályába, majd 2006-ban felvételt nyert a Zeneakadémia zongora szakára, ahol Kemenes András és Nádor György növendékeként folytatta tanulmányait. 2010 tavaszán a IV. Nemzetközi Bartók Zongoraversenyen III. díjat nyert Szegeden, elnyerve a kortárs mű legjobb előadásáért járó különdíjat is. 2012-ben szerezte meg diplomáját, ugyanebben az évben az V. Budapesti Nemzetközi Zongoraversenyen III. díjat nyert a felnőtt korcsoportban, elnyerve a legjobb Liszt-műnek járó különdíjat is. Szintén ebben az évben nyert felvételt a Zeneadémia Doktor Iskolájába. 2014-ben három verseny díjazottja, 2015-ben a Kocsis Zoltán elnökségével felállított bizottság őt válaszotta meg a Zeneakadémia Karrieriroda egyik művészének. 2017-ben ismét Fischer Annie ösztöndíjban részesült és ebben az évben adta debütáló koncertjét a Művészetek Palotájában Rachmaninov 2. zongoraversenyével.
Részt vett Dmitrij Bashkirov, Kocsis Zoltán, Rohmann Imre, Bogányi Gergely, Falvai Sándor, Szokolay Balázs, Jan Michiels, Gottlieb Wallisch, Maurizio Moretti mesterkurzusain, s fellépett Magyarországon kívűl Bécs, Pozsony, Párizs, Madrid, Nagoya, Hamburg, Brüsszel és Luxembourg koncerttermeiben.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!